måndag 4 april 2011

Right in time

Nu är det bara 2 dagar kvar tills evenemanget som alla går och väntar på - Stockmanns Galna Dagar. Själv hör jag til dem som gärna tränger mig fram i folkmassan och leker hemlig agent med uppdrag att hitta den perfekta varan. Efter att ha bläddrat upp och ner, av och an flera varv i den gula katalogen har jag konstaterat att den innehåller 2 saker som jag verkligen vill ha: 1 till födelsedagen och 1 till bröllopsgåva. Och apropå bröllopsgåva, ni borde ha sett min mummis min när jag sade så åt henne (stackarn tappade andan för en stund). Tyvärr finns det ett problem i detta: jag har födelsedag om nästan 7 månader och bröllopet finns nånstans ännu längre fram i tiden - å Galna Dagarna börjar i övermorgon och "mina" saker finns ju där då! Så frågan blir: skall jag vänta och hoppas att grejerna finns till salu ännu om 7 månader/i framtiden till samma pris eller skall jag offra mina egna pengar på dem för att försäkra mig om att jag verkligen får dem?

Bröllopsgåvan mistänker jag att jag inte ids investera min egna pengar i också om de skulle passa supersuper-snyggt i vår lägenhet. Det handlar alltså om Lexingtons blå-vit-randiga lakan. Supersnygga!

Mer sannolikt är det faktiskt att jag "är tvungen" att, åtminstone, gå och titta på två armbandsur: ena från Guess och andra från Michael Kors. Jag har redan länge drömt om en klocka i metall och mer maskulin stil och dessa två klockor passar perfekt in på den beskrivningen! Nu vet jag bara inte vilken som skulle passa mig bättre..   Vad tycker ni?
Bilderna lånade från gula katalogen

5 kommentarer:

 1. Hmm... Menar du faktiskt att du vill ha nåndera av domdär klockorna? Jag kan inte riktigt se dom på dig, du är ju så liten, så dom ser enligt mig helt för stora och tunga ut för dig. Jag tyckte du pratade om dendär Guessen? Du frågade efter åsikter, du fick det.

  Jag bestämde just idag att jag inte åker in till stan på onsdag morgon. Det är säkert första galna onsdagen på mångamånga år som jag missar. Men som fattig hemmamamma har jag inte råd med så jätte mycket impulsköp just nu, så bättre såhär. Och så ska vi ju till stan på torsdag ändå =) (fast det är ju inte samma sak som att gå dit direkt på onsdag)

  SvaraRadera
 2. Mjaa.. Själv sku jag nog inte säga att jag är liten (beror förstås på vad man jämför med), men dendär typen av klocka "ska" vara stor.
  WOOOOT!?!?! Ska du verkligen missa onsdagsrusningen frivilligt? Jag tror jag i egenskap av blivande hälsovårdare måst komma å mäta febern på dig o. se till att du blir dig själv igen - dehär e ju inte likt dig! Å ni "fattiga" hemmamammor brukar ju vara ganska go'a på att fynda på andra ställen än Galna Dagar (läs: huutis, barnloppis i esbo..) ;)

  SvaraRadera
 3. den vänsrat e din stil :) tycker jag :)

  SvaraRadera
 4. Om du faktiskt vill ha nåndera av domdär och lovar att du inte tröttnat på den efter två veckor, så säger jag också att den vänstra är bättre, den har lite smalare "rem".

  SvaraRadera
 5. Camilla: de va den jag först tänkte på, men har efter att ha bläddrat av o. an i katalogen blir jag mer o. mer nyfiken på Michael Kors:en.. Hmm. :/

  Anneli: Hah, sen när har jag tröttnat på nånting efter 2 veckor? ;)

  SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3