tisdag 26 april 2011

Att vara sjuk eller icke vara?

Usch, så jobbigt det är när jag för tillfället inte kan avgöra om jag är sjuk eller inte: har tidvis en tryckande känsla i bröstet, speciellt i den högra lungan, men är tidvis helt symptomfri och kry. Blodtrycket kollade jag på jobbet och det är normalt, pulsen likaså. Vädret där ute är underbart varför jag så gärna skulle sticka ut på länk, men kan inte avgöra om det skall göra gott eller inte. Jaja, jag vet att jag säkert är litet paranoid med mina lung-känningar, men efter att ha tvingats ligga stilla i över 2 månader förra hösten vill jag undvika att insjukna i en enda jäkla lunginflammation mer. Ever!

Medan jag funderar på om jag skall gå ut eller inte; dagens outfit (som jag är mycket nöjd med):Blazer Zara, leggins Pieces, skor Stadium, väska Longchamp

2 kommentarer:

 1. Hur tar du annars domhär fotona på dig själv? Har du satt kameran på en trottoarsten och använt självutlösaren eller bett Janne eller en godtycklig förbipasserande om hjälp? Jag bara undrar =)

  Och nej, far inte ut och springa om du känner dig sjuk. Wilma är ren helt frisk, så hoppas att dina bobbor också går fort om.

  Tack för hjälpen med krattningen, jag har krattat i ytterligare 5 timmar, och slutet är inte ens nära...

  SvaraRadera
 2. Ai kiva att Wilma blev lika fort frisk som sjuk! Jag tänkte nog att de är ett under om jag int blir någå sjuk när ja hade henne i famnen å sånt å så hade ni mätt feber på henne direkt efteråt..
  Er gård e nog ett evighetsprojekt! Lyckades du få blåsor på händerna? Mina var nämligen helt ömma ren efter 1½ timme..

  SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3