söndag 24 april 2011

Nyt on lauantai, huudan rahalla saa..

Trust me - kaffe och 1g Paratabs får livet att kännas betydligt lättare efter en kväll som igår. Jag har inte på jjjjjätte-länge varit ute och festa och igår bröts äntligen min karriär som nykterist. Inte för att jag medvetet skulle ha låtit bli att festa, men när vårsolen börjar lysa börjar fiilisen stiga och humöret för att partyparty också ;) När vintermörkret tynger på föredrar jag att stanna hemma på lördagskvällarna.


Gårdagens outfit: svarta leggins Pieces och en tunn topp från Sunny Beach (2009)

Vi började kvällen hos en av sambons kompisar och jag åt sommarens första grillkorv, altså korv-virginity CHECK! Jag prövade en Luomu öl-sort och gillade den stort (både smaken och tanken om att den var ekologiskt producerad gjorde den ännu mer njutningsfull).

Har någon annan märkt samma som jag: om man köper en ekologiskt producerad eller rättvisemärkt produkt känner man sig som en lite bättre människa? Trots att jag som studerande inte har råd/möjlighet att köpa alla matprodukter som ekologiska/rättvisemärkta försöker jag ändå köpa ens någonting, eftersom jag gärna vill stöda dem som lägger ned stort besvär på att odla utan bekämpningsmedel eller vill att producenten får en ordentlig lön för sitt jobb.

Nu skall jag bege mig ut på terassen och njuta av solen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3