torsdag 28 april 2011

Jag bryr mig inte om dig!

Efter att ett par dagar känt mig allmänt hängig och nedstämd p.g.a. nalkande flunsakänsla, bestämde jag mig för att inte bry mig om att bli sjuk och leva som normalt - och det känns bra! Vadå jag har många bra orsaker till att inte bli sjuk nu:

a) vappen skall firas på veckoslutet och det kan man inte göra om man är sjuk
b) förra hösten led jag av två lunginflammationer - sjukdomskvoten är fylld!
c) jag vill inte att någon i min närkrets skall bli sjuk och vill altså inte heller smitta ner dem

Idag har min aktivitetsnivå varit extra-hög och jag misstänker att det beror på att jag tagit det relativt lugnt i början av veckan (inte joggat som normalt, utan promenerat). Jag började dagen med att fixa mig extremt snabbt färdig och bestämde mig för att gå till avdelningen hela vägen hemifrån. Så eskorterade jag och min handledare en patient till Maria sjukhus på magnetröntgen och ganska fort därefter lunchade jag med en studiekompis. 
Efter 2 mega-koppar kaffe, glass och chokokonfekter (fortfarande kvar från julen..) stod en runda i solskenet på schemat. Jag hade tänkt mig en lugn promenad på havsstranden, men slutresultatet blev 45 min lugnt joggande längs havsstranden och gosh så jag njöt!


Senare gick jag ännu ett varv till stan för att köpa vita Marwin-toppar från JC, men lämnade dem fortfarande i butiken (och där får de förbli!) eftersom deras pris stigit, men kvaliteten sänkts. HÖH.


Nu med magen fylld av feta-sallad väntar jag på att få gå och lägga mig så att jag imorgon kan konstatera att jag endast har en vecka kvar på psykpraktiken och att det är 4 veckor kvar till sommarjobbet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3