onsdag 13 april 2011

Hjälp mig att bli vuxen!

Alltså hur jag än försöker bli vuxen är det en vuxengrej som jag inte klarar av, trots desperata försök: att äta oliver. Så har någon några bra tips om hur jag skall vänja mina smaklökar vid oliver? 
Bilden är lånad

 Eller är det möjligt att få höra till vuxengänget trots att man inte klarar av att äta oliver, utan tvingas spotta ut dem direkt när man bitit i dem? 

Ju mer jag tänker på dethär, desto mer confused blir jag: måste man bli vuxen över huvudtaget? Är det okej att vara barn resten av livet? I såfall tror jag att jag föredrar det. Åtminstone om vuxenlivet förutsätter att man äter oliver. Men samtidigt skulel jag vilja kunna äta dedär bollarna.. Tips anyone? 

2 kommentarer:

  1. Hej, krockade med din blogg av slumpen. Testa med att baka in oliver i bröd, eller i såser, typ hönssås med pasta eller dylikt. Så smakar det inte så mycket, men litet för att hjälpa vänja :) Riktiga olivälskare äter gröna eller kalamata, i min åsikt. De svarta normala smakar damm och ingenting och de är bara usch. Lycka till! :)

    SvaraRadera
  2. Hihi tack för tipse Julia! Vi hade en patient idag på mottagningen med sin 1-åriga dotter o. mamman berättade att flickan (så som hennes två andra barn oxå) är tokig i oliver. Vadå snacka om att jag fick press på mig att lära mig äta oliver så småningom :D

    SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3