fredag 21 oktober 2011

Friidayy and happyhappyhappy!!!

Någon högre makt tycks äntligen ha hört min önskan och förgyllde min dag idag. Egentligen tycks denna högre makt ha gillat mig hela veckan, eftersom flera av mina önskningar gått i uppfyllelse.

Andra dagen på Neuvolapäivät (klikklik) började jag 07:30 med att stå vid anmälningsdisken och dela ut klistermärken och önska folk välkomna och uppmana dem att gå på kaffe. Stämningen var betydligt mer avslappnad jämfört med igår eftersom man inte behövde anmäla sig idag (om man deltagit redan igår). Vid morgonkaffet njöt jag av karelska piroger, kalkon, äppel, grönsaker och kaffe. Gott!
Testade mitt nya läppstift också. Litet ovant kändes det...

Dagens outfit fotad pinsamt nog via spegeln i usel belysning: nya jackan Your Face, farkkun Vero Moda, skor Vagabond, väska Zara, halsduk Mulberry



Mitt arbetspass vid info-disken slutade vid lunch, men eftersom alla satt på föreläsning på förmiddagen bestämde jag mig för att ta en hastig sväng till en skobutik i Hagnäs. Jag åkte buss förbi butiken för 1 vecka sedan och såg en REA-affisch i skyltfönstret, vilket förstås väckte mitt intresse (ibland misstänker jag att någon planerat in en rea-radare i min kropp) då jag febrilt letat efter läderstövlar. När jag gick hemifrån imorse litet efter 7 kändes det allt annat än varmt att gå med ballerinas på nämligen..
Gissa hur lyckobarometern höll på att explodera när biträdet plockade ner det sista paret svarta Clarks läderstövlar (vilka btw är exakt likadana som jag köpte på Galna Dagarna, men i brunt och var tvungen att returnera p.g.a. fel storlek!) i min storlek och meddelade att det idag var sista rea-dagen? Stövlarna satt som smorda och beslutet var gjort på 5 minuter: fram med Electron-kortet, snyft och hejhej till studiestödet och hello and welcome mina nya favorit-stövlar!

De är perfekta - inte sant?

Nu borde jag definitivt påbörja köp-strejk ifall jag har tänkt ha råd att skaffa julklappar i år. Skall ladda upp litet grejermin sida på Syrrans garderob (klikklik) så passa på och hör av er om ni hittar något som intresserar där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3