torsdag 17 oktober 2013

Thoughtful Thursday

Löysin pari päivää sitten päiväkirjan, johon olin raapustellut ajatuksiani parin päivän ajan vuoden alussa. En tietoisesti ole sen kummemmin jaksanut tai halunnut ajatella ja miettiä kulunutta vuotta, koska se on ollut tapahtumarikas niin hyvässä kuin pahassakin.



Vaikken tietoisesti ole tekstiä ja sen sisältöä ajatellut, huomaan itsestäni että vanhat (ikävät) muistot palaavat mieleen ja hymy muuttuu neutraaliksi. Tekisi mieli kadota hetkeksi jonnekin ajatuksineen, halata jotakin ja hengittää raitista ilmaa. Ikäviä asioita on joskus pakko ajatella ja pohtia, koska ne eivät helpotu katoamistemppuja tekemällä. Itkut itketään, naurut nauretaan. Tiedän jo olevani voiton puolella ja että elämä jatkuu, kuljettaa ja kantaa ja että positiivisin ajatuksin pääsee eteenpäin. 

Sain jo onnekseni hyviä uutisia näin työn saralta, mutta eivät edes ne nyt tunnu nostattavan hymykuoppia näkyviin. Ehkäpä tyydyn viettämään tänään matalaliito-torstaita ja palailen asiaan paremmalla boogiella.



Jag råkade hitta en dagbok som jag fört i början av året och misstänker att den är orsaken till mitt bristfälliga goda humör; är inte igen heller mitt glada jag. 
Texten påminde mig om hurdant det gångna året varit - på både gott och ont. Visst vet jag att jag redan är på bättringsvägen och att allting kommer att ordna sig - det har det ju till största delen redan gjort! Trots det spökar gamla trista minnen i huvudet och mungiporna påminner om slokna blomstjälkar. 
Trots att jag fick goda nyheter på jobbet idag, får jag inte upp humöret. Visst är det normalt att ibland ha sämre dagar, men jag skulle så gärna redan piggna till och vara mig själv.. Kanske jag nu nöjer mig med att ha en grubblartorsdag och väntar på soligare dagar. De finns nog där nånstans ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3