tisdag 8 oktober 2013

A grey day´s outfit, tears and assbuilding

Onneksi pidän työstäni -  muuten en kyllä sitä tekisi. Sairaspoissaolot, angiinat, harmaus ja turhat haukkumiset painavat päälle ja aiheuttavat turhautumista niin potilaiden kuin hoitohenkilökunnankin keskuudessa, eikä itku aina ole kaukana. shirt Cubus jeans Crocker
Onneksi voi aina ajatella, että huominen voi olla parempi päivä ja hengittää pari kertaa syvään kun oikein alkaa ketuttaa. Sanasta ketuttaa voi vaikka kipittää aasinsiltaa pitkin ajattelemaan tätä alla olevaa Ylviksen biisiä ;) (vaikka faktahan on, että kun ketuttaa niin ketuttaa, eikä siitä pääse yli eikä ympäri. Silloin vanha kunnon kiroilu ja jalan polkeminen helpottaa oloa!)


Työpäivän päätyttyä rojahdin sohvalle hetkeksi ja lappasin hirveällä vauhdilla omppurahkaa kaksin käsin suuhuni ja nautin hiljaisuudesta. Väsymys painoi niin päässä kuin kropassakin, mutta päätin lähteä - harmaudesta huolimatta salila kohti tunnustelemaan fiiliksiä. Usein nimittäin käy niin, että kotona väsyttää mutta kun pääsee pururadalle tai salille vähän lämmittelemään tuntee, miten energiat lähtevät nousuun jälleen. Liikunta on ainakin minulle todella hyvää vastapainoa työlle ja varsinkin jalkatreeni, jonka tein tänään. Kokeilin uusimman Fit-lehden innoittamana lantionnostoa tanko sylissä penkiltä ja auauauuuuuu, I only say: kyllä pyllyä hapotti!

scarf Acne


Illan aion viettää TV:n ääressä ja yritän olla ajattelematta huomista ja sitä kaaosta, mikä työpaikalla saattaa odottaa.

Huomaatteko jotakin uutta naamassa? ;)
Sjukfrånvaron, anginaepidemi och frustration - det är vad vårt hvc idag bestått av. Fy tusan så man har fått håsa på för att hinna med allt och tusan så mycket skit man fått ta! Om det är något som jag anser vara orättvist så är det att bli anklagad i onödan. Grrrr.. När man riktigt blir som bittrast lönar det sig att försöka tänka att morgondagen troligen känns lättare och kanske man t.o.m. via en åsnebrygga kan börja tänka på The Fox-sången och vips bli ens litet gladare ;) (å andra sidan är det ett faktum att det enda som lättar när man är riktigt förbannad är att svära och trampa på stället. Fakta.)
På kvällen körde jag ett sjukt, sjukt, sjukt bra benpass då jag testade en helt ny rörelse inspirerad av den nyaste Fit-tidningen: höftlyft med en stång i famnen och axlarna på bänken. Auuuuh! Ass on fire!
Nu tänker jag bänka mig framför TV:n under resten av kvällen och bara njuta av lugnet. Tack och hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3