onsdag 16 oktober 2013

Signs, which confirm that fall is here

Instagram, Facebook ja blogit - kaikki ne täyttyvät ruskan täyteisistä valokuvista, joka on takuuvarma merkki siitä, että syksy on saapunut. Mutta jos unohdetaan vaahteran lehdet, kynttilät, vesilätäköt ja lapaset - mistä tietää, että on syksy?


 Kylmät, freesit salaatit vaihtuvat lämpimiin (sose)keittoihin ja teetä ja kaakaota tekee mieli hörppiä tämän tästä

Villasukat ovat luonnollisin valinta jalkineiksi sisätiloissa ja paljainvarpain tulee vietettyä aikaa ainoastaan suihkussa

Kadut, jos satut lähtemään kotoa ilman lapasia. Palelet varmasti

Rauhallinen musiikki, jazz, blues ja balladit sivuuttavat dancemusiikin Spotifyissä


Läheisyydenkaipuu kasvaa: halit, kädessä pitämiset, lähekkäin olo - näiden tarve kasvaa aina pimeän tullen ja vaivaa eritoten aamuviideltä (jolloin toivot, että joku silittäisi selkää jotta nukahtaisit vielä hetkeksi) ja iltaisin (jolloin toivot, että joku silittäisi selkää kunnes nukahdat). Läheisyydenkaipuusta kärsiville kanssasisarilleni suosittelen omaa rohtoani: potkupukua ja Tykkään susta niin et mä halkeen-biisiä. Toistaiseksi ei noista kumpikaan kuulu valikoimiini, mutta ne lämmittävät mieltä jo ajatuksenkin tasolla :)

Karvakaulurikin toimii lämmittimenä, jos ei avointa syliä ole lähimain
Vackra bilder av färggranna höstlöv och vattenpölar fyller Facebook, Instagram och bloggar och dessa är alla tecken på att hösten är här. Men om man frånser dessa, hur vet man då att det är höst?
Kalla, fräscha sallader lockar inte liksom en värmande, mustig (puré)soppa
Du vägrar vara barfota annanstans än i duschen och har yllesockor mest hela tiden
Råkar du glömma vantarna hemma, fryser du. Garanterat.
Party-party-musik byts ut mot lugna ballader, jazz och blues på din playlist
Närhetsbehovet förtrippeldubblas och du saknar kramar, att hålla någon i handen och bara vara nära. Mitt eget tips för alla er som (liksom jag) lider av närhetsbehov är följande: klä dig i en jumpin-sparkdräkt och lyssna på Tykkään susta niin et mä halkeen-sången på repeat. Visserligen har jag varken dräkt eller sång, men redan tanken av dem värmer hjärtat ;) 

 

2 kommentarer:

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3