tisdag 1 oktober 2013

I dream, but unfortunately not when I´m supposed to

Mikäköhän mummohulluus muhun on mennyt, kun olen jo pari aamua peräkkäin herännyt varmaan tunnin ennen herätyskelloa soittoa enkä ole saanut unta sen jälkeen. Töissä sinnittelen zombien kaltaisena haamuna, tunnen oloni känniseksi ja jaksan hädin tuskin edes hymähtää työkaverien jutuille. En ole oma itseni :/

Saturday outfit
Faktahan on, kuten eräs lääkärikin töissä mulle totesi, että suurin osa ihmisistä kärsii jossakin vaiheessa elämästään uniongelmista. Olen kelaillut pääni puhki mikä voisi minua näin valvottaa, mutten ole keksinyt mitään oikein pätevää, koska a) minulla ei ole stressiä (paitsi töissä, mutten ajattele työjuttuja kotona), b) makuutilani on viileä ja mukava ja minulla on turvallinen olo kotonani, c) välttelen TV:tä ja koneella istumista ainakin 30 min ennen sänkyyn sukeltamista ja d) menen sänkyyn vasta kun väsyttää. Myönnettäkööt, että näppäilen kännykkää peiton allakin - eritoten Instagramia johon olen koukuttunut 110%! Täytyy tänä iltana yrittää jättää puhelin suosiolla siihen ikkunalaudalle ja sammuttaa kone aiemmin.

Viime päivinä olen sen sijaan harrastanut unelmointia päiväsaikaan. Kohteeni ovat aika turhamaisia, mutta eivätkös unelmat ole juuri sitä varten, että niitä ei ole pakko toteuttaa? ;)

Ripsienpidennykset.
Himpskatin kallis Lancomen maskara - mä sanon vaan! Joka aamu saan olla nuppineula ojossa erottelemassa yhteenliimautuneita ripsiäni ennen töihin lähtöä. Aika riskaabelia näin väsyneenä, mutta minkäs teet.

Koira.
Koiraa olen toivonut koko elämäni ja uskon, että sellaisen aion myös lähivuosina hankkia. Toki se rajoittaa menemistä jonkinverran, mutta uskon myös, että karvaturri antaa niin paljon, että se on sen väärti. Rotuja vaan tuntuu olevan AIVAN liian monta; mistä sitä tietää mikä se "oma" on? Keskikokoinen, mielellään vähän karvaa irtoava (siivoushullu täällä hei..) karvakaveri, joka kulkisi juoksulenkeillä mukana, mutta loikoilisi tarpeen tullen myös mielellään peiton alla. Ehdotuksia?

Vaatteet ja syyskengät.
No, kuka nainen nyt ei vaatteista unelmoisi? Niitä ei vaan koskaan voi olla liikaa, eikä pieni uudistus vaatekaappiin olisi pahitteeksi.
Syysmonoja olet sovitellut pitkin syksyä, selaillut nettikauppoja ja turhautunut: miksi ne täydellisimmät bootsit ja bikerit ovat kaikkein kalleimpia? HÖH.

Syli.
Myönnän, häpeän hieman ja myönnän jälleen: toki lämmin käsi josta voisi pitää kiinni ja syli johon voisi sujahtaa olisi kiva. Onneksi minulla on maailman ihanin perhe, jota suukotella ja halia. Olen onnellinen siitä, että perheemme on muuttunut lapsuuden ajoistani entistä läheisemmäksi ja osoitamme hellyyttä avoimesti. Se tuntuu hyvältä.


Jag undrar vad det riktigt är föl fel på mig då jag vaknat redan två morgnar i rad typ 1h före väckarklockan och kan inte somna om. Jag känner mig trygg, stressar enbart på jobbet, undivker TV och dator minst 30 min innan jag lägger mig och söker mig till sängs först då jag är trött. Suck. Hoppas jag börjar sova normalt snart igen, eftersom det är sjukt jobbigt att vandra omkring som en zombie på jobbet och gymmet. Har inget ork i kroppen.
I stället har jag på sistone drömt på dagarna. Om vad?
Förlängingar till ögonfransarna: jäklar anamma och skitdyra Lancome-maskara - tack vare den får jag varje morgon stå och separera mina one-lash med en knappnål.
En hund: har jag drömt om så länge jag kommer ihåg, men vet inte när och en hurdan jag skulle skaffa. En medelstor, en som löser litet päls och som hänger med då jag joggar, men som också är nöjd med att ligga inne under täcket ibland.
Kläder och höstskor: varfööööör ska de mest perfekta bootsen vara de dyraste? Suck.
En famn: visst erkänner jag att det vore skönt att ha en varm hand att hålla och en famn som man kunde krypa upp i. Thank God har jag min underbara familj, där vi öppet kramas och pussas. Det känns bra.

4 kommentarer:

 1. Jag har lösningen! :)
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=449152085180145&set=a.283763318385690.60602.280927288669293&type=1&theater

  - Pati

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hah, oj nej tack gulle en sån vill jag ha! :D

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3