måndag 7 oktober 2013

My workouts for last week

Muutostani Porvooseen on nyt kulunut pari kuukautta ja olen - kuin ihmeen kaupalla - saanut treenirutiinini sujumaan aika samalla mallilla kuin Porissakin. Täällä olen tosin opetellut kuuntelemaan kroppaani paremmin, eli väsy-päivinä tyydyn kävelyyn tai kevyeen salitreeniiin ja hyvin nukutun yön jälkeen saatan pinkaista pitkiksen sen kummemmin suunnittelematta. 

Perjantain asua: pinkkiä Roosa Nauha-päivänä :)
Treenimäärät ovat aika standardit, eli käyn salilla 3 kertaa viikossa (yhdistin selkä ja olkapää-ojentaja-päivät) entisen 4 sijaan, koska koin, että se neljäs kerta oli velvoite - ei nautinto, kuten urheilun kuuluu olla. Loput päivät pyhitän aerobiselle, joko juoksulle tai kävelylle jaksamisesta riippuen ja kilometrit vaihtelevat 4 ja 10 km välillä.

Viime viikkoni oli urheilun osalta todella ihanteellinen, vaikka yksi vapaapäivä esim. perjantain kohdalla olisi tehnyt terää (näin jälkeenpäin todettuna). Kuin ihmeen kaupalla jaksoin sunnuntaina tarpoa viikon toisen (!) pitkiksen, vaikka olin sinnikkäästi liikkunut koko viikon. Oleellista toki on, etteivät salitreenini muistuta crossfit-tappomeininkiä, vaan teen rivakasti ja vuorotellen liikkeitä, mutta panostan tekniikkaan ja lopetan, jos päässä alkaa hyöriä tai jokin tuntuu pahalta.

Muitta mutkitta aasinsiltaa pitkin viime viikon liikuntoihin:

Maanantai sali: jalat
Tiistai sali: rinta-hauis (kevyt)
Keskiviikko juoksu 10 km (1:06)
Torstai sali: olkapää-ojentaja
Perjantai juoksu n 5 km
Lauantai sali: selkä
Sunnuntai juoksu 10 km (1:04)


Det är nu ett par månader sedan jag flyttade till Borgå och nu har jag så småningom fått upp mina träningsrutiner igen. Till skillnaden från träningen i Björneborg satsar jag på att lyssna på kroppen och träna enligt dess ork mer nu än då. I medeltal går jag på gymmet 3 gånger i veckan (4 gånger känns som "en för mycket") och satsar på aerob träning under resten av veckan antingen i form av att jogga eller promenera - beroende på orket.
Förra veckan tränade jag så gott som idealt - kolla bara listan här under! Visst skulle en pausdag ha passat in t.ex. på fredagen då benen kändes som betong, men underligt nog orkade jag ta en veckans andra långa joggingtur på söndagen efter all träning under den gångna veckan.
Måndag gymmet: benen
Tisdag gymmet: biceps-bröst (lätt pass)
Onsdag jogga 10 km (10:06)
Torsdag gymmet: axel-triceps
Fredag jogga ca 5 km
Lördag gymmet: ryggen
Söndag jogga 10 km (1:04) 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3