fredag 11 oktober 2013

Happiness is a state of mind

Heräsin JÄLLEEN KERRAN ennen herätyskellon soittoa ja mutisin hetken sängynpohjalla itsekseni, mutta päätin lopulta nousta ja kääntää kielteiset ajatukset positiivisiksi; mitä kaikkea ehtisinkään nyt tehdä kun minulla oli 10 minuuttia "ylimääräistä" aikaa!

Mistä oli hyvän fiiliksen aamuni tehty?


Venyttelyistä kahvin tippuessa. Aah, sitä vastakeitetyn kahvin tuoksua..

Täydellisestä aamupuurosta: 50/50 luomu ruis- ja kaurahiutaleita, pellavansiemeniä, karpaloita (niin pakastettuja kuin kuivattujakin), mustaherukoita ja raejuustoa. Ja kahvia. ISO kuppi kahvia.


Uusimmassa Trendissä on juttu laulaja Iisa Pykäristä. Siitä tuli hyvä olo. Hetken kuvittelin jopa jutun kertovan itsestäni - niin paljon samaa minussa ja minua 10 vuotta vanhemmassa Pykärissä on. Hymyilin itsekseni.


Tyhjensin tiskikoneen


Iloitsin jälleen ripsienpidennysten helppoudesta: meikkiin kuluu aikaa korkeintaan 1,5 minuuttia kun levittää CC-voiteen, kulmakarvageelin ja punaa posket. Ripset ovat jo valmiiksi u-p-e-a-t.

Tänään on pe-pe-perrrjantai, jee! :)


 Gaah, åter vaknade jag innan väckarklockan hann ringa och var frustrerad. Men i stället för att vara bitter bestämde jag mig för att utnyttja mina "överlopps" 10 minuter. Hur?
Jag stretchade, åt den mest perfekta morgongröten, tömde diskmaskinen, läste en artikel on sångerskan Iisa Pykäri och kände igen mig i hennes åsikter och liv, trots att hon är 10 år äldre än jag. Så beundrade jag mina härliga ögonfransar och glädde mig över att det enbart tar typ 1,5 minuter att sminka sig på morgonen.
Och så är det ju fredagm, whoooo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3