måndag 5 november 2012

Guys, now I really have to be honest with you

Jag läser alltid med stor iver tidningsartiklar och blogginlägg där olika produkter har testats och litar ofta på resultaten. Huruvida alla testresultat är pålitliga eller inte kan jag ju förstås inte veta, men godtrogen som jag är litar jag på att speciellt bloggare är varandra kollegiala och undviker att sälja grisen i säcken ;)

Men till saken: man läser ofta om produkter som folk rekommenderar, men sällan om de mer misslyckade inköpen och anskaffningarna, vilket inspirerade mig till att revoltera och berätta om en produkt som jag inte rekommenderar: Klippotekets Super Mega Glue Hairspray. Sprayet är trögt att få ur flaskan, får håret att klibba ihop och är definitivt inte "finfördelat" (fi: hienojakoinen), vilket får tunnt hår (som mitt) att tyngas ned och se t.o.m. smutsigt ut.
Jag köpte sprayen på en kryssning för någon månad sedan för under 10-lappen, varför det inte kändes det minsta fel att imorse slänga burken i soporna innan jag gick till jobbet: den ekonomiska förlusten blev liten, men räddningen för mitt hår desto större. Fy blä, rekommenderar ej!

Har du ett hårspray som du däremot kan rekommendera?


Itse kuulun kaartiin, joka selaa ja lukee innoisaan eri tuote-esittelyjä niin lehdistä kuin blogeistakin ja olen jopa usein jonkun esittelyn perusteella ostanut kyseisen tuotteen omaan käyttööni! Voi olla, että olen hyväuskoinen ja sinisilmäinen, mutten usko, että bloggaajat (ainakaan) haluaisivat myydä sikaa säkissä ja olen aika luottavaisin mielin ostanut muiden suosittelemia tuotteita.
Tuote-suosituksia näkeekin nykyään aika usein, mutta olen huomannut että ihmiset harvemmin esittelevät niitä vähemmän onnistuneita ostoksiaan (joita kyllä takuuvarmasti osuu jokaisen kohdalle!). Päätin itse siis tehdä sääntöön poikkeuksen ja esitellä tuotteen, johon olen tyytymätön: Klippoteket:in Super Mega Gluw Hairspray. Hiuslakka on kaikkea muuta kuin hienojakoista, suihkuaa putelista todella huonosti ja saa (kaltaiseni) ohuet hiukset valumaan päätä pitkin kuin uitetun koiran karvat. Ostin lakan pari kuukautta sitten laivalta ja olen todella iloinen, ettei se maksanut kymppiä enempää, koska tänään aamulla heitin sen viimeinkin roskikseen. Rahallisesti hävisin vähän, eikä minun tarvitse enää tuntea huonoa omatuntoa siitä, että lähes täysinäinen pullo seisoo käyttämättömänä hyllyllä. En suosittele - hyh!
Löytyykö sinun kaapistasi hiuslakkaa jota sen sijaan voisit suositella?

2 kommentarer:

  1. Mä olen ihastunut Seven Hairin Last Hope lakkaan. Se pitää jopa mun kutrit kurissa ja tuoksuu hyvälle, mutta ei liian ällölle. Vaikka se pitää, niin se ei tee sellasta könttästä tai limasta vaikutelmaa yms. Sen hinta on noin 20 euroa, mutta mun mielestä sen arvoinen. Oon itse saanut sen testiin blogin kautta, mutta ostaisin sitä ehdottomasti uudelleen. Siitä on tulossa postauskin kunhan ehdin sen kirjoittaa. Eli voin vilpittömästi suositella :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aa, moisesta merkistä en olekaan kuullut. Uudet tuttavuudet ovat aina tervetulleita eli kiitos vinkistä :)

      Radera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3