tisdag 27 september 2011

Reklam om super-tävling!

De som känner mig vet att min 22. födelsedagsmåningom närmar sig och jag har, så som jag gjort så länge kommer ihåg, redan under sommaren bestämt mig för vad jag skall önska mig. När jag var liten gjorde jag upp grymma listor redan i juni/juli och ritade, klippte och klistrade ihop kilometer långa önskelistor om Backstreet Boys cd:n, hästlakan, en hund...

I år står en plattång överst på listan. Jag har konstaterat att det är omöjligt att fixa håret, oberoende om det är vardag eller fest, då jag inte äger någon form av hår-styling-apparat. Frissan hänvisar också alltid till platt- eller locktången om jag frågar henne om hur jag skall rädda en bad hair-day (och hur i tusan skall jag räddas när jag inte ens har en sådan, men täcks definitivt inte erkänna det för fröken frissa - vadå alla tjejer äger ju någon form av hårtång..)

Så imorse hittade jag räddningen (eller åtminstone en chans till den) när jag bläddrade igenom favorit-bloggarna: Malenami har precis lagt upp en TÄVLING där man kan vinna en plattång från Cloud Nine. Att delta är enkelt: kolla in hennes frisyrer (och bli inspirerade!) och rösta genom att skriva en kommentar på inlägget.

bilden lånad från weheartit
Nu gäller det bara att vänta och hålla tummarna - vinsten skulle definitivt vara guldvärd för mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3