tisdag 20 september 2011

Kick? Nooot

Näe, dagens försök om att få hurtbullepoängsburken att explodera blev en flopp. Totalt.

Yr som en halshuggen höna kämpade jag upp från sängen då klockan ringde lite före halv 7 imorse. "Jag blir piggare, dethär e bara tillfälligt" intalade jag mig själv och drog träningskläderna (som jag lagt fram färdigt redan igår kväll) på mig och lufsade till metron. Riskabelt nog sprang jag nedför trappan för att hinna till metron och såhär efteråt tänkt är jag säker på att jag hade en skyddsängel på axeln - ögonen tittade antagligen i kors och benmusklerna ömmade efter gårdagens BodyPump, men hey, jag gör vad som helst för att inte behöva vänta i hela 4 minuter på följande metro!

Efter 55 minuter intensivt trampande av spinningcykel kände jag mig inte ett dugg piggare - inte ens efter en svalkande dusch! Väl hemma tillbaks fixade jag hastigt frukost, åt och kröp med mina sista krafter upp tillbaks på loftet och slumrade till. 

Bilden lånad från weheartit

Nu närmar sig klockan för-kväll och jag börjar finally piggna till efter 3 muggar kaffe. Hade ett studiebesök nu på eftermiddagen på TTL (Työterveyslaitos) och där berättade en hjärn-forskare om hur viktiga fetterna är för hjärnfunktionen, så gissa bara om jag leker ekorre och gnagar nötter i mig nu? Huruvida det påverkar min hjärna idag kommer jag knappast att få reda på, eftersom min största (planerade) kraftansträngning fär idag är: vad skall jag äta till nästa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3