torsdag 15 september 2011

Tystnad

Jag beklagar innerligt bloggtorkan. Har varken haft lust eller tid att skriva på sistone, så jag har valt att låta inspirationsbristen leva sitt liv och endast följt med andras bloggar.

För tillfället har jag det stressigt, kanske mest sådär på psykiska planet, eftersom jag har en hel del skolgrejer som borde göras (läs: icke-påbörjat examensarbete väntar..) och jag har ingen aning om hur jag skall lyckas pussla ihop ett schema åt mig. Skrev redan sist om en Excel-tabell, men den idén slopades fort då jag inte ens kan använda hela programmet.

Satt på Coffee house för första gången helt ensam. Läste Sinkkonens bok om barnets utveckling och njöt av min luomu-marja-smoothie och smalltalkade med söta tanter som gärna delade bord med mig.
Under de senaste dagarna har jag i all korthet: 
- sportat (både jumppatimmar och joggat)
- druckit löjligt mycket kaffe
- följt med BB
- planerat middagar, spenderat tusentals timmar i matbutiken och lagat mat
- rännt runt på stan och druckit ännu mer kaffe och gått i klädbutiker
- tagit itu med en skoluppgift
- nätshoppat

Fixade en yum-yum-sallad åt mig: sojakross, grönt, kokt ägg och getost

Nu skall jag fortsätta enligt "gammal" vana och dra iväg till stan och uträtta ärenden, så som gå till posten, köpa strumpor.. Ni vet, såndärnt nödvändigt.

2 kommentarer:

  1. Om du behöver hjälp med excel så kan jag försöka hjälpa. Det är ett helt kiva verktyg som jag använder mycket helt frivilligt :)

    SvaraRadera
  2. Hah tack. Mer nytta gör du om du gör några av mina uppgifter i stället ;)

    SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3