fredag 16 september 2011

Vad tycker ni?

Efter att ha insett att väckarklockan verkligen ringde typ kvart före 7 imorse tvingade jag upp mig och hasade iväg mot skolan. Fy farao. Gårdagens träningspass kan inte ens jämföras med min fiilis då klockan ringde på tortyr-skalan.


 Försökte leka super-trendy och ha en take away-kopp med mig, men trendigheten försvann direkt då jag steg ut genom hemdörren och konstaterade att mitt super-trendiga gröna te brände fingrarna. Vem i h*lvete designar en take away-kopp i keramik va? Snyggt men opraktiskt. Tusen tack till finska gatuplaneringen & R-kioskernas täta bebyggelse: jag kilade in och tog några pappershanddukar av dem för att rädda fingrarna.

Efter specialistföreläsningen om tvillingar och trillingar tog jag metron in till centrum och gick till optikern.




Vad tycker ni?

Typiskt mig fastnade jag för typ de dyraste bågarna de hade: Gucci. Mina nuvarande Guess har jag nu haft i snart 2 år och börjar så småningom känna att litet variation skulle sitta bra.

Näe, nu måste jag fortsätta med detta:

 

Nämligen att summera min sammanfattning, vilken tillsvidare finns nedklottrad på ca 38 gula post-it-lappar, av Jari Sinkkonens bok. Som han säger i boken: fantasi (i mitt fall är det väl frågan om kreativitet) är det bästa motgiftet mot narcissmism.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3