lördag 24 september 2011

vamos ala playa..

Åhåh. Ålderskrisen som jag lidit av under den gångna veckan tycks nog ha en orsak: jag håller på att bli gammal!

En kompis hade hört om att Fintelligens skulle uppträda i Borgå på fredagen och plötsligt bestämde vi oss för att samla ihop gänget och fara dit och lyssna. Här vill jag poängtera att artisterna i sig inte intresserade oss, men de blev en bra "orsak" att få fara ut på krogen med tjejerna, hihi.

Singstar, vin, strawberry margharitas, skumppa, Fintelligens, bästa tjejerna är allt jag kan sammanfatta kvällen med. Känner mig så otroligt lyckligt lottad som har fått så bra kaverin! Ni e bäst flickor!


bilden lånad från Emma gaala 2009

Idag vaknade jag mindre fräsch, men som tur utan både huvudvärk och illamående. Gick ut en hastig sväng i friska luften i hopp om att det skulle pigga upp mig innan det var dags att packa sig i bilen tillsammans med föräldrarna och 3½-åriga systerdottern och åka på 1-års kalas till systersonen i Esbo.

Har försökt låta bli att känna morkkis för alla nachon, karkkin och all alkohol som jag proppat i mig igår, men utan framgång då jag känner mig som en uppstoppad säckstol (och ser faktiskt ut som en också: magen är rund som på ett barn med kvasiorchor!)

bilden lånad från weheartit.com
Maybe tomorrow will be a better day - nu skall jag småningom dra mig tillbaks under täcket och fortsätta läsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3