måndag 21 januari 2013

Sometimes it might be good to just calm down

Ett lugnt veckoslut är vad jag har bakom mig. Ledigt från jobbet (!), gym, irra omkring i matbutiken, fynda på loppis, laga mat, ordna grejer hemma, titta på film (Jurassic Park 2) och TV-serier (Jutta ja puolen vuoden dieetti, How I met your mother bl.a.) och köpa nödvändiga saker som sällskapsspel (Isäntä vastaan Emäntä) samt ligga på sängen och stirra i taket.

Ett av kirppisfynden/Yksi kirpparilöydöistäni
Mums-tallrik från fredagskväll (?) Perjantai-illan (?) herkkulautanen
Visst innehöll veckoslutet en hel del blandade känslor, litet tårar, men också skratt och känslan av att lyckas. Det är inte lätt att bli stor - så småningom kanske också vuxen.

After workout-outfit
90 kg!

På söndagar är det kul att satsa litet extra: köttbullar på kommande! Sunnuntaisin on kiva panostaa vähän ruoanlaittoon: edessänne on oma lihapullatehtaani ;)
Rauhallinen viikonloppu on takanapäin ja maanantaiaamu ja arki koittaa jälleen (minun osaltani onneksi vapaapäivänä. Vapaata töistä, saleilua, pörräämistä ruokakaupoissa vailla mitään käsitystä mitä etsin, kirparilla kiertelyä, ruoanlaittoa, leffan katsomista (Jurassic Park 2), tv-sarjojen katsomista (m.m. Jutta ja puolen vuoden dieetit, How I met your mother) sekä kattoon tuijottamista - siitä on tämä viikonloppu koostunut.
Toki viikonloppuun mahtui taas yltäkylläisesti tunteita laidasta laitaan, itkusta nauruun ja onnistumisesta ja itsensä ylittämisestä hämmennykseen: matka isoksi (ja ehkä aikuiseksikin?) ei ole helppo.

 

2 kommentarer:

  1. Voi kun kiva paita! Ja kiva kuulla että muillakin on tuommosia ihan perus rauhallisia viikonloppuja :) kattoon tuijottaminen on tosi jees :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos :) Ostin paidan juuri sen pirteyden vuoksi - sopii meinaan kaltaiselleni tättähäärälle esim. salipaidaksi ;)

      Radera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3