måndag 16 maj 2011

What makes me smile

Se on niin pieni asia, ei vaadi paljoa eikä maksa mitään ja saa lisäksi ympärillä olevat ihmiset sekä itsesi hieman paremmalle tuulelle. Hymy.
Minut saa useimmiten hymyilemään arjen pienet asiat kuten odottamaton tekstiviesti parhaalta kaverilta, kolmevuotiaan kummityttöni höpötykset, vastakeitetyn kahvin tuoksu, kun aamulla herää niin aikaisin että ehtii hetken katsella nukkuvan poikaystävän rauhallista unta ennen ylösnousemista tai se kun istuu pitkän tovin jonkin rakkaan ihmisen kanssa tekemättä ja puhumatta mitään, mutta silti tylsistymättä. 


Dethär blogginlägget är skrivet på finska, eftersom det samtidigt är mitt bidrag till Samsungs tävling, där man kan vinna en mobiltelefon. Delta ni också genom att skriva ett blogginlägg där ni berättar vad som får just er att le och länka det till Indiedays Samsung-sida och utmana 3 bloggkompisar att göra lika.

Sain Samsung Smile -haasteen, jossa minua pyydettiin kertomaan, mikä saa minut hymyilemään. Haasteen ohjeet kuuluvat näin:
  1. Ota itsestäsi teemaan sopiva kuva.
  2. Julkaise kuva blogissasi ja kerro kuvan yhteydessä lyhyesti, mikä saa sinut hymyilemään.
  3. Haasta mukaan kolme bloggaajaa.
  4. Mikäli haluat osallistua myös kilpailuun, jossa voi voittaa Samsungin uuden älypuhelimen, käy linkkaamassa haastepostauksesi osoite tänne: http://indiedays.com/showroom/samsung-galaxy/
  5. Liitä mukaan tämä teksti: Mikä saa sinut hymyilemään? Käy katsomassa bloggaajien kuvat ja osallistu äänestykseen, jossa palkintona uusi Samsung Galaxy II -puhelin: http://indiedays.com/showroom/samsung-galaxy/
Minut saa hymyilemään...
Haastan mukaan seuraavat bloggaajat...

Jag utmanar Lotta, Lintu och Pati.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3