fredag 6 maj 2011

Ledig dag = lugn?

Att man har skrivit "ledigt" på en dag i kalendern behöver nödvändigtvis inte alltid innebära en lugn dag. Åtminstone brukar mina "lediga dagar" ofta t.o.m. vara fyllda med med program än en vanlig vardag, vilket jag misstänker beror på att jag febrilt försöker hinna göra allt det som jag inte hunnit göra på vardagarna under lediga dagen. Slutresultatet blir egentligen ALLTID bråttom, förhöjt blodtryck och spända nerver.

Denna fredag står det "ledigt" i min kalender och då jag skrev det tänkte jag "oj så skönt, på fredagen skall jag få vila ut mig och bara ta det lugnt". HAH är allt jag kan säga. Visst jo, jag sov 2 h mer än normalt förra natten, men har effektivt nog tagit igen den tiden och hunnit med mmmmmycket idag (och har planerat in ännu mer - vadå kvällen är ännu ung).


Sommar-outfit for today: skjorta Vero Moda, kjol Dr.Denim
So far har jag: fixat turbo-frukost, jordgubbs-banan-smoothie,  varit på en lugn (dras fortfarande med bröstkänningar och vågar inte springa) promenad i 1h, sprungit på stan och hittat världens finaste midjehöga kjol, som tyvärr var så smutsig att jag inte ides köpa den trots att den var det enda exemplaret kvar, varit på nån event riktad till kvinnorNarinken och låtit mig luras att beställa Elle (jaja, erbjudandet var faktiskt bra!), fixat en super-vege-lunch samt varit på omtent till skolan (och vet tyvärr redan att den är underkänd.. Murr!).


Kokt broccoli, tomat och getost, samt omelett fylld med riven och stekt zucchini, morot, lök och sojakross

Är det någon annan som känner till dethär ledig-dag-i-kalendern-innebär-grymt-bråttom-fenomenet eller är det bara jag som är hyper? Nu planerar jag att ta pappas bil till Jumbo för att kolla om min världens-finaste-kjol skulle finnas där..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3