torsdag 19 april 2012

Holes

Nej nu. Nu måste jag bara skriva ut min förundran över en grej.
Vad är problemet med jeans med hål på knäna va? Jag har fått en hel del förundrande o. t.o.m. höjda på ögonbryn från gamla eller äldre människor då de sett mina jeans. Byxorna är hur bekväma och sköna som helst och dessutom mode i vår och sommar så jag kan inte förstå varför folk orkar titta på och till och med kommentera dem. Förstår ni?


Minua ihmetyttää suuresti yksi asia joka on häirinnyt minua jo hetken aikaa. Miksi saan aina kun käytän reikäisiä farkkujani paheksuvia katseita ja kulmien kohottamisia varsinkin vanhemmilta ihmisiltä? Housut ovat äly-mukavat päällä ja jopa muotia tällä hetkellä, joten mulla ei mene kaaliin mistä moinen käytös voisi johtua. Ymmärrättekö te?

2 kommentarer:

  1. Min farmor sa åt mig att det är en förolämpning mot dem som varit tvungen att vara med i krig och ha söndriga kläder ofrivilligt. Nu väljer ungdomar att KÖPA söndriga kläder. Därför.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aa.. Jag har funderat på detdär med att gamla människor kanske nångång i sin barndom tvingats ha trasiga kläder, eftersom inget bättre funnits. Men jag har svårt att förstå att de inte inser att hålen är en mode-grej, utan väljer i stället att titta ned på en och skaka på huvudet..

      Radera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3