torsdag 29 mars 2012

I can almost see the finish line

Nu är det inte mycket kvar: sammandraget på svenska, finska och engelska. Detta altså enligt mig. Vänta bara då min handledare sänder arbetet som en bumerang tillbaks åt mig... Äh, låt oss inte tänka på det nu.

Min hastiga lilla länk förvandlades ikväll till en härlig, avkopplande joggingtur till havsstranden, ca 8 km, på ca 35 minuter. Ingen press, ingen stress - endast jag, solnedgången och en euforisk känsla.

Leggings + jacket Nike, head-collar Peak
Loppusuora jo häämöttää! Enää puuttuu lyhennelmät ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Tai näin siis mun mielestäni - odottakaas vaan kun ohjaajani lähettää työni bumerangina takaisin! Noei, ei nyt murehdita sitä.
Reipas, pikainen iltalenkkini vaihtui tänään rentouttavaan, pitkään ja rauhalliseen 8 km juoksulenkkiin, n 35 minuutin aikaan. Euforinen olo, auringonlasku ja minä - jes!

2 kommentarer:

  1. Omistaisipa itsekkin tuollaisen urheilupuvun:) Minä en kyllä jaksaisi juosta 8km :D Salilla urheileminen on paljon helpompaa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mulla treeni kuin treeni sujuu paremmin jos vaatteet istuu hyvin ja näyttää hyvältä - tosi materialisti-urheilija olen :D Yllätyin itsekin miten kevyesti tuo 8km sujui kun liikkumiset on tältä viikolta jääneet aika vähiin, mutta kevyesti se meni :) Huomenna salille!

      Radera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3