lördag 31 december 2011

My 2011

Året lider mot sitt slut och det är dags att summera händelserna - eller ja, i alla fall försöka komma ihåg allt som hänt under det gågna året. För min del har inget spektakulärt skett, men totalt händelsefritt har jag ju inte ändå haft under dessa 365 dagar. Ordningen är varken kronologisk eller randordning.

Jag sommarjobbade för första gången som kompetent sjukskötare och lärde mig mer än någonsin - vissa saker också genom att göra misstag tyvärr. Ingen större skada skedde, men jag insåg ett hur stort ansvar man som sjukskötare har.



Så har jag umgåtts en hel del med kompisar, främst med T och henne vill jag tacka speciellt: utan dig skulle detta år 2011 verkligen ha varit tomt!

På våren sprang jag mitt livs första halvmaraton helt ex tempore. Tiden var ca 2:10 och rutten mellan Hindsby och Spjutsunds brygga. Jag har aldrig varit varken så stolt över mig själv - eller så glad över att se mamma (då jag äntligen såg henne i "målet").


Jag började gå på gym igen efter en lång, lång paus. Träningen har både gått och känts bra, men jag har nu lärt mig att träna på ett kroppsvänligt sätt så att jag kan njuta av träningen.

Så fixade jag ju navelpiercing (som inte syns här på bilden ännu) och förverkligade där med en hemlig fjortis-dröm ;)


Kaffekonsumtionen har slagit nytt rekord i år, då jag t.o.m. börjat koka morgonkaffe! Tidigare nöjde jag mig enbart med te, men en liten förändring har visst skett här.. I medeltal dricker jag 2 muggar, typ 4 koppar kaffe och det hålls ju ännu inom "hälsosamma" gränser, visst?



Till födelsedagspresent köpte jag mitt livs första dator - en Sony Vaio - och den har jag varit mer än nöjd med! Tyvärr har den nya datorn medfört ett ökat web-surfande, men det har ju förstås också inneburit ett mer aktivt bloggande ;)



Kläder, kläder, kläder.. Jag vet - jag erkänner! Jag har köpt enorma mängder kläder under det gångna året, men få plagg har jag behövt ångra! Dessutom har jag sålt en hel del på Syrrans garderob (klik!) för att undvika explosion av klädskåpet.

Så har jag sprungit mer än någonsin. I medeltal joggar jag kanske 4 ggr/vecka och sträckorna rör sig allt mellan 4 och 10 km. Julgubben hämtade ju ett par windstopper-leggings åt mig, så jag kan gott fortsätta jogga trots kylan (ifall det nu skall bli nån i år..). Lika som med gymträningen har jag också lärt mig att ha en frisk inställning till joggandet och springer altså enbart för att upprätthålla grundkonditionen, samt för att hålla humöret uppe. Jag njuter av att springa! Träningen har också bestått av gympass på SATS och där har jag oftast gått på BodyPump, Core, CorePulse och BodyCombat.

Så gjorde jag två utlandsresor: en till Tallinn tillsammans med sambon och en med favorit-hoitsu-flickorna till Tallinn likaså. Popkalaset i Ekenäs räknas ju nästan också som en utlandsresa och där hade vi ett grymt roligt veckoslut med grabbarna och tjejkompisen E.



Sist men inte minst har jag försökt och t.o.m. lyckats ganska bra med mina sunda kostvanor, men har en betydligt friskare attityd till dem också (jämfört med i fjol..). Kvarg med bär till frukost, sallad till lunch, husmanskost och kaffe med något sött - det har jag satsat på i år och mått bra av. Måtta med allt - det är mitt motto!

Ja, kanske det var mitt år 2011 i ett nötskal.

Nu vill jag önska er alla ett


bilden från weheartit

GOTT NYTT ÅR 2012!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3