söndag 4 december 2011

Sunny sunday - but where?

God kväll, gott folk! Så är det åter söndagskväll och veckoslutet har kommit till sitt slut. Sniif - varför skall tiden alltid gå så fort när man har det som roligast?

Under veckoslutet har jag konsumerat otaliga mängder kaffe, Julia-konfekter och glögg. Dessutom har jag spenderat helt för många timmar framför datorn och drömt iväg på webben på alla nätbutiker.

Igår var jag tillsammans med min kära D och dansade på lokala krogen. Tyvärr fick jag erfara att endel män visst förvandlas till oartiga svin som hoppar en på tårna, skuffas och gör desperata försök att stifta närmare bekantskap med en trots att man inte vill. Ush, ush och ush.

Och som det hör till då man varit ute, så sov jag länge imorse. Medan mamma fixade maletköttfyllda paprikor och ugnspotatis (my favourite!) till middag passade jag på att trampa på deras otroligt obekväma konditionscykel, eftersom regnet kom ned i vågrät ställning och jag helt enkelt vägrade att gå ut. Medan jag satt där och svettades i övrevåningen framför TV:n tittade jag på Dieetit vaihtoon. Att titta på människor med sjuk övervikt och deras ännu sjukare matvanor, t.ex. Mars-stänger till frukost, fungerar som bra bränsle och motivator att trampa kondiscykel, vilket jag egentligen tycker är trist.

Senare på kvällen började det pirra i kroppen att det var dags att gå ut. Jag hör till dem som helt enkelt måste gå ut varje dag, åtminstone för en kort stund, eftersom jag annars känner mig äcklad av all inomhus-luft. Som tur var hade regnet lugnat ned sig, så jag slapp dra på mig regnkläder. Att det inte finns dåligt väder, endast dåliga kläder är en kommentar man absolut inte vill höra då man verkligen skulle behöva dedär bra kläderna, men senast idag övertygades jag igen om att det verkligen stämmer:

Checka min lila Teletubbies-outfit! ;)

Springleggins från Nike, träningshuppare från Soc, gore-tex-jacka, reflexväst och pannlampa - voilá! Inte ens slask som kommer ned från himlen kunde få mig att ångra den 30 minuter långa joggingturen som jag gjorde på kvällen. Luften var sval och syrerik och springandet löpte suveränt!

Nu skall jag hänga upp byket på tork och förbereda mig inför morgondagens dag på rådgivningen. Trots att jag trivs där måste jag erkänna att jag verkligen uppskattar att endast ha 4 arbetsdagar denna vecka. Jag ser redan fram emot att få sova länge och inte behöva stressa iväg på tisdagsmorgonen.. Kan det inte vara tisdag redan imorgon..?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3